Opties

KINDERGRIME

Kinderen genieten ervan om als een superheld of prinses door het leven te gaan. Bij kindergrime kunnen ze hun fantasie werkelijkheid laten worden. Een grimeur kan ongeveer 10 kinderen per uur grimeren.

Leeftijd: vanaf 4 jaar tot 13 jaar – Prijs: Contacteer Colour Your Party 0494/81.12.19

grime-1 grime-2

GLITTERTATOO’S

Glittertatoo’s zie je meer en meer. Het is een rage geworden. Glittertatoo’s blijven er ongeveer 1 week opstaan. Er zijn verschillende ontwerpen waaruit je kan kiezen. We hebben ontwerpen van dieren, bloemen, griezels, decoratieve ontwerpen ,…

Leeftijd: vanaf 3 jaar – Prijs: Contacteer Colour Your Party 0494/81.12.19 – Duur: Vrije keuze van de klant

glitter-3 glitter-1 glitter-4 glitter-2

UNIEK KAPSEL

Wil je kind graag een uniek kapsel? Kies dan voor het kleurrijk kapsalon! De kinderen maken de leukste creaties bij elkaar. Ze kunnen kiezen voor verschillende kleuren en vormen. Een hanenkam, vlechtjes of een regenboog opsteekkapsel… het zijn nog maar enkele voorbeelden. Onze mentaliteit: hoe gekker hoe beter! We maken duo’s en gaan meteen aan de slag als een echte kapper. Onze begeleid(st)er doet dit natuurlijk voor en helpt waar nodig. Zo gaat iedereen met een prachtig kapsel en nieuwe technieken naar huis.

Leeftijd: vanaf 6 jaar – Prijs: Contacteer Colour Your Party 0494/81.12.19 Duur: 1,5 uur

SNOEPBOEKET

Snoep zorgt steeds voor een sprankelend feestje in de mond. Zeker bij alle kinderen. Daarom bieden wij de workshop “snoeptaarten” of “snoepboeketten” aan. Het is een origineel, maar vooral lekker cadeau. Jij hoeft enkel te zorgen voor een tafel met stoelen en drinken. Voor de rest (inkleding, materiaal en amusement) zorgen wij. Natuurlijk gaan de kindjes niet met lege handen naar huis, want iedereen krijgt zijn zelfgemaakt snoepboeketje / snoeptaartje mee.

Leeftijd: vanaf 6 jaar – Prijs: Contacteer Colour Your Party 0494/81.12.19 – Duur: 1,5 uur

't Speel Kasteel Virtuele rondleiding